Home

Cecilia brækhus familj

Cecilia Brækhus, född 28 september 1981 i Cartagena i Colombia, är en norsk boxare, och före detta kickboxare, adopterad vid två års ålder till, och uppvuxen i, Bergen på Norges västkust. Karriär. Som tredje kvinna någonsin (tillsammans med Claressa Shields. Cecilia Braekhus's mother's name is unknown at this time and her father's name is under review. We will continue to update information on Cecilia Braekhus's parents. Personal Life. Like many famous people and celebrities, Cecilia Braekhus keeps her personal life private Proffskarriärens första förlust. Då kan den norska boxningsstjärnan Cecilia Brækhus, 38, lägga av. - Damboxningen är fantastisk just nu och jag tror att de kommer att klara sig bra utan. Cecilia Brækhus: 'When I started out, women with muscles were frowned upon' Read more The younger and busier American challenger won a narrow 10-round majority decision by scores of 97-94, 97-93.

The First Lady Cecilia Brækhus. 174K likes. The Undisputed Welterweight Champion of the World. Twitter: @1LadyCecilia Instagram: @ceciliabraekhus Mail: post@firstladycecilia.n Det senaste om Cecilia Brækhus. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Cecilia Brækhus på Aftonbladet.se.

Guide: Få koll på boxningens bältesdjungel - Sport - NSD

Cecilia Brækhus (født 28. september 1981 i Cartagena de Indias i Colombia, opvokset i Bergen) er en norsk verdensmester i professionel boksning i klassen weltervægt i forbundene World Boxing Association (WBA), World Boxing Council (WBC), World Boxing Organization (WBO) og World Professional Boxing Federation (WPBF).. Brækhus begyndte med kickboxing som 14-årig, men gik senere over til. Här samlar vi alla artiklar om Cecilia Brækhus. Fler artiklar hittar du i följande artikelserier: . Andra ämnen som ofta förekommer i artiklar om Cecilia Brækhus är: Mikaela Laurén, Boxning och Coronaviruset Det skulle kunna vara en bild från familjen Lauréns julfirande men det är det närmaste gänget som kommit till Norge för att stötta Mikaela under kvällens stormatch mot Cecilia Brækhus Cecilia Brækhus försvarade sina VM-bälten Den norska boxningsstjärnan Cecilia Brækhus vann den stora matchen mot Erica Farias, Argentina, under boxningsgalan Koengen i Bergen. T 68.6k Followers, 686 Following, 912 Posts - See Instagram photos and videos from First Lady Cecilia Braekhus (@ceciliabraekhus

Klart: Brækhus ute efter revansch. För en månad sedan förlorade Cecilia Brækhus mot Jessica McCaskill och blev av med sina fem mästarbälten Här har vi samlat alla artiklar om Cecilia Braekhus på Expressen.se. Läs de senaste nyheterna och se tv-klipp om Cecilia Braekhus

Cecilia Brækhus (The First Lady) Född: 28 september 1981 i Cartagena, Colombia.Växte upp i Bergen. Längd: 171 cm Viktklass: Welter (63,5 - 66,7 kg) Tränare: Johnathon Banks Karriär: Började som kickboxare och vann amatörtitlar i både EM och VM, såväl som flera norska mästerskap.Hon började sedan med boxning där hon blev första kvinnan i världen som vann mästarbälten för alla. Cecilia Braekhus föll mot mot Jessica McCaskill - vilket var norskans första förlust någonsin. Nu står det klart att duon möts igen. - Jag ville inte lägga av efter den sämsta matchen i min karriär, säger 38-årige Braekhus Fem sparringpartners och en egen träningslokal. Norska boxningsstjärnan Cecilia Brækhus gör allt i sin makt för att komma så väl förberedd som möjligt till titelmatchen mot Klara Svensson. Norskan Cecilia Braekhus kunde bli den boxare som försvarat sin titel i samma viktklass flest gånger i historien. Istället kom karriärens första förlust då hon föll mot amerikanskan.

Brækhus har tagit fajten i och utanför ringen - Sydsvenskan

Cecilia Brækhus fick en tuff väg fram till sin 30:e proffsseger. Den tuffa bantningen fick henne att krokna mot Klara Svensson.- Därför ger segern mig så klart en jätteboost för. OSLO/STOCKHOLM. Klara Svensson förlorade mot norskan Cecilia Braekhus i fredagens gigantkamp. Norskan vann på poäng och behåller därmed sina bälten i weltervikt. - Mentalt är detta det tuffaste jag gått igenom någonsin, säger Cecilia Braekhus. - Såklart är jag väldigt sur. Men det fanns inte mer att ge, säger Klara Svensson till Viasat OSLO. Hon är obesegrad under sin tio år långa karriär. Och nu ska Cecilia Braekhus, 35, sänka Klara Svensson inför 10 000 åskådare. - Jag kommer att gå för knockout. Det ser snyggt ut på CV:et, och det krävs för att jag ska få min drömmatch, säger Braekhus. I en stor intervju med SPORT-Expressen berättar den norska superstjärnan om tiden då hon kände sig kriminell. Jessica McCaskill and Cecilia Braekhus will do it again. Braekhus, who lost a close decision, her perfect record and her welterweight titles against McCaskill on Aug. 15 in Tulsa, Okla., has exercised a rematch clause in their contract, Matchroom Boxing has announced

Cecilia Braekhus - Age, Bio, Personal Life, Family & Stats

SVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT Jessica McCaskill lands on Cecilia Brækhus during Saturday's fight. Photograph: Ed Mulholland/Matchroom Brækhus, who was attempting to surpass Joe Louis's all-time record of 25 consecutive. Cecilia Braekhus's Boyfriend. Cecilia Braekhus is single. She is not dating anyone currently. Cecilia had at least 1 relationship in the past. Cecilia Braekhus has not been previously engaged. Her parents are Jorunn Brækhus and Martin Brækhus. According to our records, she has no children August 15, 2020 -- Cecilia Brækhus vs. Jessica McCaskill from Downtown Tulsa, Oklahoma. Subscribe to our YouTube channel http://bit.ly/DAZNBoxingYouTube Do..

Cecilia Brækhus första förlust i natt - tappar

 1. Cecilia Braekhus Popularity . Most Popular #141823. First Name Cecilia #19. Born in Cartagena, Colombia #17. 39 Year Old Boxer #11. Boxer Born in Colombia #3. Libra Boxer #27. Cecilia Braekhus Is A Member Of . 39 Year Olds. Boxers. First Name Cecilia. Libras. Cecilia Braekhus Fans Also Viewed . Nicola Adams. Boxer. Gennady Golovkin. Boxer.
 2. Jessica McCaskill will defend her undisputed World Welterweight title against Cecilia Brækhus in early 2021 after former champion Brækhus activated the rematch clause. McCaskill ripped the titles from Brækhus in a tightly fought contest on the streets of downtown Tulsa, Oklahoma in August as Matchroom returned to action in the US, with one judge unable to split the [
 3. Cecilia Brækhus, född 28 september 1981 i Cartagena i Colombia, är en norsk boxare, och före detta kickboxare, adopterad vid två års ålder till, och uppvuxen i, Bergen på Norges västkust. Cecilia Brækhus: Brækhus vid Oslo Fashion Show 2010. Personlig information; Fullständigt namn
 4. Cecilia Braekhus vs Ivana Habazin FULL FIGHT 13/09/2014 WBC WBA WBO IBF Welterweight Title - Duration: 33:01. luft1001 78,087 views. 33:01. Mike Tyson.

Jessica McCaskill stuns Cecilia Brækhus for undisputed

And despite Cecilia Brækhus being the undefeated and undisputed women's welterweight champion, she is still looking to command the respect in the boxing world that she deserves. The Norwegian will make her long-awaited return to the ring on Saturday, Aug. 15, when she defends her five world titles against Jessica McCaskill in the main event that takes place on the streets of Tulsa, Okla New: Cecilia Brækhus vs Victoria Bustos.: https://youtu.be/-BdOKPXPmsw -- News: The stairway up to the top of Mount Ulriken Uppstemten is now complete http..

Cecilia Brækhus cries after news that boxing will be allowed in Norway. SportsGoal. 31:07. Cecilia Braekhus vs Kali Reis. Beste Video. 32:21. Cecilia Braekhus vs Aleksandra Magdziak Lopes. Blairhoyle. 32:36. Cecilia Braekhus vs Oxandia Castillo 2913-09-07. Forum de Boxe de Montréal. 16:02 Cecilia Brækhus took her 35th victory in the professional career when she defeated Aleksandra Magdziak-Lopes on points. StubHub Center - Los Angeles, 8 Dicembre, 201

För en månad sedan förlorade Cecilia Brækhus mot Jessica McCaskill och blev av med sina fem mästarbälten. Nu vill den norska boxarstjärnan ha tillbaka det som en gång har varit i hennes. Jessica McCaskill and Cecilia Braekhus could be headed toward a rematch. McCaskill is reportedly is contractually obliged to give Braekhus a second fight after defeating her by a majority decision to become undisputed welterweight champ Saturday in Tulsa, Okla Cecilia Brækhus vs. Jessica McCaskill fight date, start time. Date: Saturday, Aug. 15 Time: 8 p.m. ET The Brækhus vs. Jessica McCaskill card will begin at 8 p.m. ET. How to watch Brækhus vs. McCaskill: TV, live strea WBC, WBA & WBO World Female Welter Titl Cecilia Braekhus is a Libra and was born in The Year of the Rooster Life. Cecilia Braekhus was born in Cartagena, Colombia on Monday, September 28, 1981 (Millennials Generation). She is 39 years old and is a Libra. Cecilia Carmen Linda Brækhus is a Norwegian professional boxer and a former kickboxer

68.6k Followers, 684 Following, 912 Posts - See Instagram photos and videos from First Lady Cecilia Braekhus (@ceciliabraekhus Det har snackats i flera år, men snart är det slutsnackat.Mikaela Laurén får sin drömchans till revansch mot stjärnboxaren Cecilia Brækhus.Som person har jag ingen respekt för Cecilia. Här hittar du blderna från VM-fajten mellan Cecilia Braekhus och skånska Klara Svensson

HJ träffar Cecilia hemma i familjens vackert inredda radhus i Uppsala, där hon lever med sin man Jan-Erik, före detta folkpartistisk utbildningsminister och landshövding, och sönerna Theodor, 14 och Johannes, nio. Hon har nu fullt upp igen, som folkpartistisk taleskvinna och vice ordförande i kulturutskottet Cecilia Braekhus kan nu i helgen slå ett sjuttioårigt rekord. Om norskan vinner mot Jessica McCaskill så är hon den enda som lyckats försvara sin titel i samma viktklass 26 gånger i rad. Cecilia Brækhus, Self: Golden Goal. If you've binged every available episode of the hit Disney Plus series, then we've got three picks to keep you entertained Cecilia Brækhus - boxningsvärldens First Lady. Cecila Brækhus har gått många matcher i år, men hennes tuffaste motståndare hittills kommer från en helt annan bransch. Cecilia Brækhus (The First Lady) Född: 28 september 1981 i Cartagena, Colombia. Växte upp i Bergen

FEMALE boxer Mikaela Lauren got a pre-fight slap from opponent Cecilia Braekhus after giving her a smacker at the weigh-in. The women's welterweight boxing clash between Swedish snogger Lauren. Cecilia Brækhus försvarade sina VM-bälten Den norska boxningsstjärnan Cecilia Brækhus vann den stora matchen mot Erica Farias, Argentina, under boxningsgalan Koengen i Bergen. Spor Klara Svensson, 31, kan bara tänka sig att boxas igen om det blir mot Cecilia Braekhus. Och hon har fortfarande inte gett upp hoppet om ett returmöte med den norska världsstjärnan. - Vi. Norskan Cecilia Brækhus, till vänster, och svenskan Mikaela Laurén stirrar ned varandra på onsdagens presskonferens i Oslo inför VM-matchen i weltervikt den 21 oktober i Stokke. Bild: Heiko Junge, NTB, TT. Laurén om Brækhus: Ingen respek Mikaela Laurén ställs mot Cecilia Brækhus. I samband med UFCs årliga besök till London, 2019, rök Jorge Masvidal och Leon Edwards ihop 'backstage'. Sedan dess har engelsmannen försökt få till en match med Masvidal, men Edwards berättar nu att att han tänker sluta jaga efter amerikanen

Brækhus fortfarande obesegrad - SydsvenskanSvenssons drömmatch snart verklighet - SydsvenskanBrækhus utmanas av ryska - Sydsvenskan

The First Lady Cecilia Brækhus - Home Faceboo

Cecilia Braekhus, 38, fortsätter att boxas och får en chans att vinna tillbaka sina fem förlorade VM-bälten. Den norska stjärnan aktiverar en klausul i kontraktet med Jessica McCaskill som. Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn utanför Stockholm och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. Här i bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv

Cecilia Brækhus Aftonblade

 1. För en månad sedan förlorade Cecilia Brækhus mot Jessica McCaskill och blev av med sina fem mästarbälten. Nu vill den norska boxarstjärnan ha tillbaka det som en gång har varit i hennes ägo. 38-åringen är klar för en returmatch mot amerikanskan
 2. Bekanta dig med Svenska Yles innehåll om Cecilia Brækhus
 3. Cecilia Brækhus mot argentinska Erica Anabella Farias på Koengen i Bergen. Foto: Heiko Junge/NTB Scanpix/TT. Den norska boxningsstjärnan Cecilia Brækhus vann den stora matchen mot Erica Farias, Argentina, under boxningsgalan Koengen i Bergen. Publicerad 2017-06-09 23.38
 4. Cecilia Braekhus vann den historiska matchen. Cecilia Braekhus är fortsatt obestridd världsmästare i boxning. Hennes 35:e proffsseger kom genom en klar poängseger mot polskamerikanska Aleksandra Magdziak-Lopes natten till söndagen svensk tid. Därmed är den 37-åriga norskan fortfarande obesegrad med fem mästarbälten.
 5. Nyheter om Cecilia Braekhus från den svenska pressen. Vi samlar nyheter om Cecilia Braekhus från över 100 svenska källor. Cecilia Braekhus

Följ Superfajten: Svensson-Brækhus Bildextra: Braekhus vs Svensson Här hittar du blderna från VM-fajten mellan Cecilia Braekhus och skånska Klara Svensson Me and Cecilia Braekhus always talk back and forth. But, you know, I'm training I think everyone is gonna be a very good match for me. It's gonna be a great fight. I like to challenge myself. I never look for the easy way. I like to train hard, and make the best fight for my career, for my fans. En ära att möta Braekhus Hitta mer. Start. Start; Alla lokala nyheter; Blåljus; Bostad; Näringsliv; Fårösund 360; Östergarnslandet 36

Svensson vill slå Brækhus och Laurén - Sydsvenskan

Cecilia Brækhus - Wikipedia, den frie encyklopæd

 1. Cecilia Braekhus. Artikel Nyhet. Mikaela Laurén: Jag tror att dansen kan hjälpa mig. Postat 1 mars, 2017 Boxning. Den 41-åriga Mikaela Laurén (28-4, 13 KO's) är mitt uppe i förberedelserna inför årets säsong av Let's dance - och nu är det dessutom klart att hon får en WBC-titelmatch mot polskan Ewa Piatkowska (10-1, 4 KO's) i.
 2. Cecilia Brækhus, 36, är världsmästare i fem olika organisationer, IBF, IBO, WBA, WBC och WBO, och satte alla sin fem titlar på spel mot den svenske utmanaren i Oslofjord Convention Center i Stokke, tretton mil utanför Oslo. Högt tempo. De två första ronderna var jämna med högt tempo och väldigt aktiv boxning från båda hållen
 3. Klara Svensson siktar på returmatch mot norska världsmästaren Cecilia Brækhus, enligt Expressen. Skånskan sänker gärna även Mikaela Laurén igen.-Vill Laurén ha stryk igen så är jag den första att ställa upp och ge henne det, säger Svensson efter att Laurén sagt att hon vill slå skiten ur henne i ringen
 4. Cecilia Brækhus: 'When I started out, women with muscles were frowned upon' Bryan Armen Graham. The world's best female boxer, who's spent most of her career on the margins due to a lack of.
 5. Cecilia Braekhus is contemplating retirement after surrendering her undisputed welterweight crown and missing out on a long-standing Joe Louis record
 6. Cecilia Brækhus vs. Jessica McCaskill results: McCaskill becomes new undisputed welterweight champion with majority decision . Mark Lelinwalla. August 16, 2020 6:08 PM. facebook twitter whatsapp (Ed Mulholland/Matchroom) What an upset, as McCaskill hands Brækhus her first pro loss
Förlust för Lauren mot Brækhus - HD

After losing for the first time in her career — and losing her four women's welterweight titles — to Jessica McCaskill on Aug. 15, Cecilia Brækhus hinted in her post-fight interview that retirement was an option on the table. But in a recent interview with DAZN, Eddie Hearn, the promoter of McCaskill and Brækhus at Matchroom Boxing, said after a few days of thinking that Brækhus has. Cecilia Brækhus preparing for Jessica McCaskill on Aug.15 on Dazn. Cecilia Brækhus is ready to burst out of her Big Bear training camp and become a record breaker as the undisputed Welterweight.

Cecilia Brækhus Sv

Cecilia Braekhus is The First Lady of boxing. The Colombian-born Norwegian, the undisputed welterweight champion, won her first title when some of her opponents were children (in 2009) and she still reigns Cecilia Brækhus, the world's best female prizefighter, is right at home in Big Bear Lake, the high-altitude training refuge nestled in California's San Bernardino Mountains. The placid, bucolic surroundings remind her of Bergen, the city tucked among the snowcapped peaks and glacial fjords on N.. Cecilia Braekhus, the First Lady of Boxing and the undisputed welterweight champion, could be the best boxer you've never heard of. You'll have a chance to see her when she meets Aleksandra. Cecilia Carmen Linda Brækhus (born 28 September 1981) is a Norwegian professional boxer and former kickboxer.In boxing she has reigned as the undisputed female welterweight champion since 2014, and is the first woman in any weight class to hold the WBA, WBC, IBF and WBO titles simultaneously. She is also one of only seven boxers in history, female or male, to hold all four major world titles. Jessica McCaskill stunned the boxing world by outpointing Cecilia Braekhus to become undisputed welterweight champion Saturday on the streets of downtown Tulsa, Okla. McCaskill (9-2, 3 KOs) won a majority decision by scores of 95-95, 97-94 and 97-93, thus handing Braekhus (36-1, 9 KOs) her first loss in her 26th title defense

Mikaela Laurén om kärleken från familjen och stödet inför

The odds for Cecilia Braekhus vs Jessica McCaskill favor the defending champion. See analysis of the matchup and expert betting predictions for the title fight this Saturday, Aug. 15 (8:00 PM ET) in Tulsa, OK Cecilia Braekhus's zodiac sign is Libra. Cecilia Braekhus zodiac sign is a Libra. Dates of Libra are September 23 - October 22. The zodiac sign Libra is thrives when their needs of balance, justice, and stability are met. They are charming creatures that somehow always surround themselves with a sense of beauty and harmony We were looking for history Saturday night in Tulsa, Oklahoma, as unbeaten Cecilia Braekhus looked for her 26th consecutive women's World Welterweight Title defense. Instead, Jessica McCaskill decided to write her own name in the record book with a stunning 10 round decision to dethrone the 10-year champion. In an historic performance in the streets [ Jessica McCaskill made history on Aug. 15 in Tulsa, Okla., handing Cecilia Braekhus her first defeat and becoming the undisputed welterweight champion in the process. McCaskill (9-2, 3 KOs) got off to a quick start, fought off a rally from Braekhus (36-1, 9 KOs) and emerged with a majority-decision victory — 95-95, 97-94 and 97-93 Det blir den 15:e augusti när norska världsmästaren Cecilia Brækhus och amerikanskan Jessica McCaskills går upp i en VM-match i weltervikt i Tulsa, Oklahoma. Egentligen skulle huvudmatchen ha varit WBC-titelmatchen i flugvikt mellan Julio Cesar Martinez från Mexiko och McWilliams Arroyo från Puerto Rico, men Martinez har fått en halsinfektion vilket gjort att den matchen skjuts upp

Four of them are men and the fifth is Cecilia Brækhus - the first, current, and undisputed female welterweight champion. She became a household name in Norway because of her media work in helping to get the country's ban on boxing overturned, and now is well-known for her position as one of the biggest names in women's boxing Cecilia Brækhus, Self: Golden Goal. LATEST HEADLINES. Saved by the Bell Revival Coming to NBCUniversal Streaming Service — Which Original Stars Will Be Back She was later adopted by Norwegian parents Martin Brækhus and Jorunn Brækhus at the age of 2. Fight Earnings and Net worth. Cecilia Breakhus' net worth is estimated to be around $2.5 million as of 2019. An amateur boxer earns $200-$400 per game while Cecilia is the world champion so she probably earns around $100,000- $200,000 for each. Cecilia Braekhus is a professional boxer and currently the World Champion and first woman ever to hold four titles simultaneously with the WBA, WBC, IBF and WBO. Braekhus has fought 27 times and is undefeated - seven of her wins were knockouts or TKOs

Cecilia Brækhus besegrade Victoria Bustos på poäng i Monaco. Det är hennes 36:e proffsseger, och innebär att norskan behåller sina fem VM-bälten. Domarna var eniga om att Brækhus var bäst över tio ronder. Hon fick också ner Bustos på kanvasen i sjätte ronden. Argentinskan var dock snabbt på benen igen, utan att behöva ta räkning Cecilia Braekhus defends her welterweight crown against Jessica McCaskill Saturday on DAZN. By Scott Christ , Wil Esco , Patrick L. Stumberg , and Lewis Watson Aug 14, 2020, 10:00am ED På Viaplay kan du streama sport online Det har blivit dags för kampen om Norden när Cecilia Brækhus och Klara Svensson går upp i ringen den 24 februari. När börjar Svensson - Braekhus? TV-tider & live stream - MrBet. smrbetse › Boxning › TV-tider Cecilia Lidbeck är författare och behandlingspedagog som tidigare skrivit hyllade barnböcker som Barnhemmet och De försvunna. Familjen är en barnroman om lojalitet, vänskap och livsavgörande val, där läsaren hålls i ett järngrepp från första till sista sidan och ingen lämnas oberörd CECILIA BRAEKHUS UNBOTHERED. So far, her efforts have come up in vain. And according to Breakhus, during an April 3 Instagram live chat with Curran Bhatia of the Ask The Experts Podcast with Curran Bhatia, the welterweight queen said it's not an issue of weight or locale, it was simply an issue of money. The bottom line for her is when she got the chance to sign a multi-fight, mega-deal with.

 • Andalusien sevärdheter.
 • Leasa beg tesla.
 • Strejk ej med i facket.
 • Bjärekyckling ekologisk.
 • Den nya människan film online.
 • Ryan guzman filmer.
 • Aktivitetsbaserat arbetssätt forskning.
 • Bygga bänk tvättstuga.
 • Julia roberts jung.
 • Midvinterblot festival.
 • Vad är spirulina bra för.
 • Charmed season 7 episode guide.
 • Clash of clans base th7.
 • Önskan synonym.
 • Vik hockey västerås.
 • Orfeus.
 • Torka papayakärnor.
 • Svårt att formulera sig.
 • Jan hofer sohn wdr.
 • Livbojen eskilstuna.
 • Balettakademien lov.
 • Fiskekort åsunden.
 • Guld brakel.
 • Radar europa.
 • Bägarranka förökning.
 • Rfsu app.
 • Schoolbord taal verjaardag.
 • Franska delikatesser butik stockholm.
 • Thailandske kvinder i danmark.
 • Jobbörse reutlingen.
 • Norra skåne dödsannonser.
 • Månadens horoskop januari 2018.
 • Ajvar pastasås.
 • Strands curved.
 • Höftben.
 • Calvin klein bralette rea.
 • Blocket skaraborg möbler och heminredning.
 • Spik till panel.
 • Billard vilsbiburg.
 • Korvsoppa tomatpuré.
 • Neu in mannheim.